Clever Care Sverige AB har som högst mål att leverera högkvalitativa och evidensbaserade sjukvårdsutbildningar till ditt företag, förening eller sällskap!

Våra instruktörer har alla en gedigen kompetens inom sitt expertområde samt ett brinnande intresse av att förmedla sina kunskaper. Vi följer alltid den senaste evidensen samt vidareutbildar oss fortlöpande.

Vi vet att alla organisationer är olika och genomför därför alltid en behovsanalys utifrån era önskemål samt verksamhet. Detta för att säkerställa att ni får ut maximalt av er utbildning. Vi ger dig en god teoretisk grund för att sedan lägga huvudfokus på de praktiska momenten.

Vårt löfte till er

Clever Care Sverige AB arbetar kontinuerligt med kvalitetsarbetet för att säkerställa att vi levererar en tjänst som både vi och kunden är nöjda med. Våra kvalitetsmål är en naturlig del i företagets värdegrund och kvalitetsarbetet är en ständigt pågående process.

  • Vi skapar mervärde för uppdragsgivaren genom lyhördhet och
    flexibilitet för kundens önskemål.
  • Vi arbetar tillsammans med kunden för att nå önskat resultat.
  • Vi arbetar aktivt med att skapa kvalitetssäkra och kostnadseffektiva lösningar där kvalitet alltid kommer före kvantitet.
  • Vi säkerställer att vi levererar det vi lovar genom att kontinuerligt mäta och följa upp kvaliteten i våra tjänster.

Tveka inte att ta kontakt med oss idag!